Pages - Menu

15 Eylül 2013 Pazar

Dublin Caddesi - Samantha Young

Aslında çok ilginç bir hikaye yok ortada, biraz ilişkiler üzerinde yoğunlaşılmış. Ailesini kaza sonucunu kaybetmiş sorunlu kızımız Joss, yeni bir ev arkadaşı ediniyor. Yeni ev arkadaşı Ellie ve ağabeyi Braden sayesinde hayatı ve en çok da kendisi değişiyor. Peki bu değişimden ne kadar memnun? İşte onu da kitabın sayfalarını çevirdikçe öğreniyoruz. +18 olduğunu belirtmeden de geçmeyeyim.

Çok akıcı bir kitaptı, keyifle okudum. Hikaye boyunca Braden’in ters köşeleri beni öldürüdü, açıkçası onlar olmazsa pek de bir heyecanı kalmazdı sanırım. Hikayeyi sürükleyen diğer öğe de, Ellie ve  -Braden'ın arkadaşı- Adam’ın arasında geçen diyaloglar oldu. Neyse ki yazarımız geçmişlerini anlatan  " Until Fountain Bridge" adlı kitabı yayınlamış. O kitapta da Ellie’nin günlükleri yer alıyor.

Bu da benim kaleden çektiğim fotoğraf


Dublin Caddesi'nın bir artısı Edinburgh caddelerinden bahsediyor oluşuydu. Doyamadığım şehrin mimarisini gözümde canlandırmak büyük keyifti -Edinburgh Festivali, İskoçya'nın dondurucu soğuğu, Erkeklerin giydiği kiltler ve Edinburgh'un gece hayatı... Gezimde Edinburgh’ya aşık olmuştum. Bir de karakterin ağzından okumak bambaşkaydı  benim için…

Puanım  4



Dublin Caddesi

Joss geçmişte yaşadığı acıları bir kutuya kilitleyip her şeyi unutmak için Amerikadan iskoçyaya yerleşmişti ve şimdi yeni bir ev arıyordu.
Bulduğu ev Dublin Caddesindeki havalı binalardan birindeydi.
Yolda bir adamla karşılaştı.
Takım elbiseli, bronz tenli, çıldırtıcı İskoç aksanlı, maço tavırlı, seksi bakışlı Bradenla.
Joss, Bradenın her zaman kolunda taşıdığı Barbşe kılıklı kızlardan biri değildi, olmaya da hiç niyeti yoktu.

Ama insan arzularına nereye kadar gem vurabilir?
Kalbiniz başka, beyniniz başka şey söylüyorsa, hangisinin sözünü dinlesiniz?

Trajedi. Seks. Tutku. Kahkaha. Kıskançlık.

#1

New York Times Bestseller
The Wall Street Journal Bestseller
Amazon Bestseller
USA Today Bestseller

Ve 30 ülkede milyonlarca okuyucuya ulaşmış, son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 364

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: DEX

3 yorum:

  1. Hızlı fırsat!

    D.E.A Uluslararası Kredi Ticaretinde (ILT) iyi, güvenilir, güvenilir ve güvenlidir. Lütfen acil bir kredi teklifi almak için bu fırsatı kaçırmayın,% 3'lük bir oranla% 3'lük düşük bir oranla gelmek için 2019'dan 2029 yılına kadar doğru bir yatırım başlatmak çok zor. Emaill: (dealae@usa.com) VEYA (fastservices@fastservice.com)% 100 garantilidir. Uluslararası banka havalesi bankası çok hızlı ve güvenlidir, bu yüzden bu fırsatı kaçırmayın

    HIZLI HİZMETLER BÖLÜMÜ.
    Web sitesi: www.fastloansfinancing.com
    E-posta: fastservices@fastservice.com
    Tel: +1 470 673 4561

    YanıtlaSil
  2. Kişisel işinizi başlatmak için kredinize mi ihtiyacınız var? evet ise e-posta adresimizle iletişime geçin: finance_institute2015@outlook.com.

    (2) Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye ücretsiz vize sunuyoruz

    YanıtlaSil
  3. FİNANSAL YÜKÜNÜ KENDİNİZE TUTMAYIN ŞİMDİ HERHANGİ BİR KREDİ İÇİN% 2 DÜŞÜK İLGİ ALIN. stevewilsonloanfirm@gmail.com whatsapp: +16673078785

    Kredilerimiz azami güvenlik için sigortalıdır önceliğimizdir, Lider hedefimiz hak ettiğiniz hizmeti almanıza yardımcı olmaktır, Kredi programımız en hızlıdır.

    Seçtiğiniz herhangi bir para biriminde {Dolar, pound, Euro, Dinar vb.
    Herhangi bir krediye ihtiyacınız var ve düşük kredi puanınız var, Yerel bankalardan ve diğer finansal kurumlardan kredi almayı zor buluyor musunuz? mali sorunun çözüm STEVE WILSON KREDİ FİRMA olduğunu.

    Şartlar ve koşullar çok makul ve düşünceli.
    Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: Noel Kredileri, İşletme Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, Bireysel Krediler, Araba kredileri, Otel kredileri, Öğrenci kredileri, Bireyler, şirketler için yıllık bazda% 2 düşük faiz oranına sahip Konut Refinansman Kredileri ve tüzel kişiler.

    İlgilenen adaylar bize e-posta yoluyla ulaşmalıdır: stevewilsonloanfirm@gmail.com. whatsapp: +16673078785 Uygulayın ve finansal esaretten arınmış olun.

    YanıtlaSil